Waarom een link naar een e-book op een site van een vakantiewoning?

Op vakantie gaan doe je om de batterijen terug op te laden. Heel wat mensen doen dat 1 keer per jaar en proberen dan om op 1 of 2 weken tijd te bekomen van alle beslommeringen en stress die ze in het afgelopen jaar hebben opgestapeld.

Ook bij ons was dat heel lang het geval. Heel dikwijls hadden we meer dan de helft van onze vakantie nodig om een beetje tot rust te komen, om af te kicken van ons jachtig leven. En heel dikwijls waren de batterijen maar half gevuld en was het reeds tijd om terug huiswaarts te gaan.

Als dit herkenbaar is voor jou, dan is het zeker de moeite om dit GRATIS e-book te downloaden. Het werd geschreven door een psychologe uit Vlaanderen, Iris Willems. Het is dus geen vertaling en het is geen vertaald Amerikaans verhaal, maar echt geënt op onze eigen leefwereld. Mij heeft het ontzettend goed geholpen, vandaar dat ik het graag met ieder van jullie deel.

Ikzelf heb Iris Willems leren kennen tijdens mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn enorm slaapprobleem waar ik reeds van 1980 mee sukkelde. Op 28 oktober 2019 vond ik een advertentie van de firma Prana Mental Excellence. Na een goed gesprek met Iris, ben ik gestart met een programma “Inslapen, doorslapen en fitter wakker worden”. Niettegenstaande de bijna 40 jaar durende problemen had ik zeer snel een verbluffend goed resultaat. Dat zette er mij toe aan om ook eens een kijkje te nemen in de rest van het aanbod van Prana Mental Excellence en ik was heel erg geïntrigeerd door een cursus Selfcoaching. Daar wilde ik wel iets meer over weten.

Vrij snel ben ik dan ook aan dat programma begonnen en ook dat was een openbaring. Ook hier had ik zeer snel hele fijne resultaten. Ik kan iedereen die niet zo goed in zijn vel zit, die stress ondervindt of die iets wil veranderen in zijn/haar leven aanraden om eens een kijkje te nemen in het aanbod van deze firma die reeds sinds 1993 zeer vakkundig geleidt wordt door Iris Willems.